پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

مجلس بر مذاکرات وین نظارت دارد

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس بیان اینکه مجلس با دقت مباحث مربوط به مذاکرات وین را دنبال می‌کند، گفت: روند همکاری مجلس و دولت در مذاکرات هسته‌ای شدت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین روند مذاکرات برجامی ایران و طرف‌های غربی در وین، گفت: مذاکرات روند طبیعی خود را طی می‌کند و اگر غربی‌ها بنای بر همکاری و به رسمیت‌ شناختن منافع ملت ایران داشته باشند توافقات دور از دسترس نیست.

 

وی با بیان اینکه ایران از یک سو به دنبال خنثی سازی تحریم‌ها و متوقف کردن زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها است و از سوی دیگر مشغول لغو تحریم‌ها برای احقاق حقوق و منافع ملت کشور خود است، ادامه داد: در حال حاضر در مذاکرات به نقطه‌ای رسیده‌ایم که غربی‌ها باید تصمیمات سیاسی خود را بگیرند و با اختیارات کاملی که تیم مذاکره کننده دارد آنها برای انجام مذاکرات از توانمندی لازم برخوردار هستند.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با تاکید بر اینکه تیم مذاکره کننده خبرگی و توانمندی لازم برای تشخیص به‌هنگام اقداماتی که باید انجام دهد را دارد، عنوان کرد:ایران به تعهدات خود عمل کرده و از طرف‌های مقابل خود طلبکار است بنابراین آنها باید به وعده‌های خود عمل کنند.

 

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید بر اینکه قرار نیست در مذاکرات تسلیم فشارها شویم، اضافه کرد: بنای جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات همکاری و بازستانی حقوق ملت ایران است، ما اهل مذاکره هستیم کما اینکه پیش از این هم نشان دادیم عهدشکنی، پیمان‌شکنی و فریب‌کاری از سوی طرف‌های مقابل ما بوده و اکنون زمان آن رسیده که دولت‌های اروپایی به تعهد خود در برابر ایران عمل کنند.

 

مقتدایی با بیان اینکه مجلس با دقت مباحث مربوط به مذاکرات وین را در چارچوب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دنبال می‌کند، اظهار کرد: روند همکاری مجلس و دولت در مذاکرات هسته‌ای شدت گرفته است که این موضوع در راستای تامین منافع ملت ایران است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار